Списък с желания 0

BRILLIANCE SPECIAL EDITION

Изберете от нашата богата гама красиви и модерни рокли в различни стилове, изработени от специално подбрани висококачествени материи според всеки модел и кройка.


Гащеризон SANDRA

Гащеризон SANDRA

199.00 лв.

Представяме ви нашият нов офециален гащеризон SANDRA, с който всички погледи ще са приковани вав Вас. В горната си част е  бюстие с банели и нежни корегиращи опъна на гърба  връвки. Блясъка преминава към талията със сатениран широк колан,а панталона  е със широки крачоли, падащи свободно до долу и пидаващи му тази стилна, модерна и елегантна визия.Подходящ е за вечерни събития, коктейли и всякакви офециални поводи...

Рокля ALICE

Рокля ALICE

249.00 лв.

Представяме Ви черна офециална рокля, изработена от красив дизайнерски полиестер със златисти елементи и вискозен хастар. Рокля, в която ще заблестите със своя собствен сексапил и красота. Кройката е по тялото до талията с дълбоко деколте отпред и елегантно изрязан гръб отзад. Надолу е богато разкроена с дължина от талията до подгъва 45см. Към роклята има широк подвижен колан за цветен акцент и обгръщаРщ талията с красива панделка отзад. Вижте всички продукти от колекцията.  Срок за доставка от 3 до 5 работни дни..

Рокля GIOVANNA

Рокля GIOVANNA

349.00 лв.

Роклятя с която ще заблестите, като на червения келим е изработена от красив дизайнерски полиестер със златисти елементи и вискозен хастар. С нея подчертавате своята индивидуалност, сексапил и красота. Кройката е по тялото до талията в черно с дълбоко деколте отпред и елегантно изрязан гръб отзад. Надолу е богато разкроена с шлейф отзад. Към роклята има широк подвижен колан за цветен акцент и обгръщащ талията с красиво връзваща се пандела отзад. Вижте всички продукти от колекцията.  Срок за доставка от 3 до 5 работни дни. ..

Рокля ILARIA

Рокля ILARIA

249.00 лв.

Малка черна рокля тип бюстие с голи рамене в горната си част и изработена от красив дизайнерски полиестер със златисти елементи и вискозен хастар. С нея подчертавате своята индивидуалност, сексапил и красота. Кройката е вталена до талията и богато разкроена тип балерина с дължина от талията до подгъва 45 см. Вижте всички продукти от колекцията.  Срок за доставка от 3 до 5 работни дни. ..

Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)