Списък с желания 0

SPRING TEMPTATION

Изберете от нашата богата гама красиви и модерни рокли в различни стилове, изработени от специално подбрани висококачествени материи според всеки модел и кройка.


Рокля FRANCA

Рокля FRANCA

129.00 лв.

Разкошната щампа превръща Рокля Franca в наистина великолепен тоалет. Впечатлява с ефирен, свободен силует, разкроена пола, висока яка, обемен дълъг ръкав с ластик в китката, а комбинацията с подходящ колан подчертава красиво талията. Моделът е изработен от 100 % висококачествен полиестер. ..

Рокля GALILEA

Рокля GALILEA

139.00 лв.

Дизайнерската щампа на Рокля Galilea превръща модела в разкошна модна находка. Тоалетът е открояващ се и много актуален. Залага на максимална дължина, която е обогатена с ефектно разкрояване в долната част, свободнопадаща пола, същевременно подчертана талия, както и свободен ръкав с ластик на китката и допълнителна украса. Деколтето е решено във V-образна форма и фини връзки. Материята е 100 % висококачествен полиестер. ..

ИЗЧЕРПАН
ИЗЧЕРПАН
Рокля GRAZIANA

Рокля GRAZIANA

139.00 лв.

Тотален градски шик "крещи" от хитовата ни Рокля Graziana. Моделът е много женствен, удобен и супер актуален. Освен това за него категорично важи мантрата, че стилът е в детайла. Откроява се със страхотната си цветова комбинация, красива и нежна черна дантела по краищата, висока яка с връзки, свободни дълги ръкави с ластик в китката. Тоалетът е изработен от 100 % висококачествен полиестер. ..

Рокля MATTEA

Рокля MATTEA

129.00 лв.

Ефирна и лека - така най-добре може да бъде описана Рокля Mattea. Романтичните лилави нюанси, игривата, разкроената пола и нежната на допир материя са достойни причини да пожелаете да притежавате този тоалет. Ръкавите са с максимална дължина, красиво прихванати в китките, деколтето разполага със семпли връзки, талията е висока и издължава силуета. Моделът е изработен от 100 % високачествен полиестер. ..

рокля MIRIAM

рокля MIRIAM

129.00 лв.

Рокля Miriam е изключително, дизайнерско, супер актуално предложение за Вашия гардероб. Наситени цветове, фантастична материя, красива кройка - тоалетът залага на разкроена пола, висока яка с фини връзки, ръкави с максимална дължина, ефектно прихванати в китките и акцентирани с красив дантелен кант, който се повтаря и в края на дължината. ..

Рокля ORTENSIA

Рокля ORTENSIA

129.00 лв.

Рокля Ortensia е късият вариант на Рокля Graziana. Моделът е много женствен, удобен и супер актуален. Освен това за него категорично важи мантрата, че стилът е в детайла. Откроява се със страхотната си цветова комбинация, красива и нежна черна дантела по краищата, висока яка с връзки, свободни дълги ръкави с ластик в китката. Тоалетът е изработен от 100 % висококачествен полиестер. ..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)