Списък с желания 0

Доставка и плащане

Доставката се извършва чрез куриерска фирма ЕКОНТ, според Вашето желание - до поискване от офис или на посочен от Вас адрес с куриер. Населени места без офис на ЕКОНТ се обслужват според графика на фирмата спедитор. За повече информация може да посетите сайта на ЕКОНТ. Доставката до цяла България е със ЕКОНТ и започва от 3,44 лв. Вие избирате дали да Ви бъде доставена до адрес или лично да си я вземете от избран от Вас офис. Ако сте се регистрирали в сайта, ще можете да видите с какъв статус е поръчката Ви.

При поръчка над 200 лв. - получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Начинът на плащане е чрез Наложен платеж - заплащате на куриера или служителя в офиса, при получаването на пратката си.

Всички поръчки, получени в сайта ни до 15:00 часа, се обработват на същия ден и доставката се извършва на следващия ден. Всички поръчки, направени в събота и в неделя, се обработват в понеделник и се доставят на клиента във вторник.

След подаване на заявка от Ваша страна, ние ще я обработим, опаковаме и изпратим поръчката Ви до 24 часа, ако имаме избрания продукт в наличност. Моля, имайете предвид, че времето за изработка на някои от моделите ни по конкретен размер е от 3 до 5 дни. Ще Ви бъде съобщено по телефона, когато се свържем с Вас, за да потвърдим поръчката Ви, дали имаме възможност да изпратим веднага даден артикул или ще започнем изработката му по избрания от Вас индивидуален размер. Всички пратки се изпращат с опцията "преглед и тест преди плащане" (ОПЦИЯ!) - това е опция, която Ви дава възможност да прегледате пратката си, преди да заплатите сумата на наложения платеж. Проверката на съдържанието се извършва в присъствието на куриера. Ако има проблем или несъответствие, пратката се връща на куриера.

Правото на отказ може да бъде упражнено само ако потребителят е представил на "Инспорт 2017-2" ЕООД стоката в оригиналната ѝ опаковка в запазен търговски вид, всички числящи се към стоката аксесоари, принадлежности, документи и оригиналната касова бележка и етикети.

Всички продукти са с гарантирано качество!

Цените са в български левове, за 1 бр. и с включен ДДС. Доставката се извършва само на територията на Република България!

Желаем Ви приятно пазаруване!