Списък с желания 0

Палта

Изберете от нашата богата гама красиви и модерни Палта в различни стилове, изработени от специално подбрани висококачествени материи според всеки модел и кройка.

Палто BENEDETTA

Палто BENEDETTA

189.00 лв.

Палто Benedetta добавя нов блясък на класическото излъчване. Моделът залага на свободна кройка, дълбок, голям ревер, двойно предно закопчаване, широк, "паднал" ръкав. Талията е подчертана с подвижен колан, дължината на палтото стига до под коляното. Залагаме на комфорта и луксозната визия, като разчитаме само на най-висококачествени материи - 100 % вълна в комбинация с хастар от 100 % вискоза. ..

Палто CAMILLA

Палто CAMILLA

199.00 лв.

Почувствайте се като част от английското кралско семейство с удивителното ни Палто Camilla. Елегантно, стилно, нежно, женствено - всичко това в една връхна дреха. Моделът е изработен от 100 % висококачествена вълна в комбинация с хастар от 100 % вискоза. Кройката перфектно подчертава изящността на фигурата, разчита на  ефектен, дълбок ревер и солидна дължина...

Палто CARLOTTA

Палто CARLOTTA

199.00 лв.

Лукс, лукс, лукс - крещи от Палто Carlotta. Моделът Ви гарантира изящна, стилна и женствена визия. Материята е 100 % висококачествена вълна в комбинация с хастар от вискоза. Кройка в свободен силует и талия обогатена с подвижен колан. Визията е финално ефектна с широка яка, предни дълбоки джобове, свободни ръкави с обърнат маншет и класическа дължина до под коляното. ..

Палто OTTAVIA

Палто OTTAVIA

159.00 лв.

Лукс с дъх на тъмен люляк лъха от Палто Ottavia, което е способно да остави без думи и най-взискателните модни дами. Разкошната ни цветна дреха е решена в свободен силует, талията е обогатена с подвижен колан, реверът е дълбок, а дължината ласкае с големи, предни джобове за разкош. Моделът залага на материя от 100 % висококачествена вълна в комбинация от хастар от 100 % вискоза. ..

Палто VALENTINA

Палто VALENTINA

199.00 лв.

100 % градски шик Ви обещава забележителното ни Палто Valentina. Моделът в бизнес стил и свободен силует, обогатен с колан в талията, подходящ за всякакви модни колаборации цвят и материя, изработено от най-висококачествена вълна и подплата от 100% вискоза. Заложете на Палто Valentina за работна среща, динамичен градски живот, разходка или елегантно събитие. ..

Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)